آنچه در همایش فصلی مدیریت پروژه گذشت….

به همت مرکز آموزش های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف روز چهارشنبه مورخ  ۵تیر ماه ۱۳۹۸ «همایش فصلی مدیریت پروژه: با رویکرد تحلیل کسب و کار در سازمان های پروژه محور» با سخنرانی اساتید برجسته این حوزه آموزشی جناب آقای دکتر محمد احمدزاده و جناب آقای مهندس رضا آتش فراز در محل این سازمان برگزار شد.

در ابتدا سرکار خانم ناصری کارشناس آموزش به میهمانان خوش آمد گفتند و حضور ایشان را در این همایش مغتنم شمردند و در ادامه پس از معرفی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف و سخنرانان ، دکتر محمد احمدزاده سخنرانی خود را بر اساس کاربرد ها و نتایج تحلیل کسب و کار بر اساس استاندارد BABOK-v3  آغاز کردند.

سپس  وظایف یک تحلیل گر کسب و کار (Business Analytic )را برشمردند

– تحلیل گر کسب وکار مسئول تعریف،مدیریت،استخراج،تحلیل،تایید و مستندسازی  نیازمندی هاوالزامات کسب وکار،سازمان یا یک فرآیندسازمانی وارائه راه حل مناسب،در جهت پاسخگویی به نیازمندی هاو دستیابی سازمان به اهداف تعیین شده آن،می باشد.

همچنین درباره  چارچوب های تحلیل گری کسب و کار در دنیا، گواهینامه های بین المللیIIBA در حوزه کسب و کار،ساختارBABOK-V3، پیاده سازیBABOK  در سازمان ها، آینده شغلی متخصص تحلیل کسب و کار (BA)  به تفصیل صحبت کردند.

در پایان صحبت هایشان  اهداف دوره تحلیل گر کسب و کار بر اساس استاندارد BABOK-V3 را بیان کردند.

در بخش دوم این همایش جناب آقای مهندس رضا آتش فرازدر ارتباط با پیاده سازی استاندارد PMBOK با رویکرد مدیریت فرآیند های کسب و کار (BPM)به ترتیب ذیل مطالب خود را شرح دادند.

-ضرورت پیاده سازی نظام مدیریت پروژه

-اشتباهات رایج در درک و  پیاده سازی PMBOK

-نکات کلیدی در بومی سازی PMBOK

-نحوه بکارگیری رویکرد BPM در بومی سازی PMBOK

در ادامه ابزارهای مدل سازی با روش BPMN و مزیت های آن ، نحوه پیاده سازی فرآیندها، اهمیت BPMN را بیان کردند.

وی جمع بندی به شرح ذیل  را در پایان صحبت های خود ارائه نمودند

-جایگاه مدیریت پروژه در نظام فرآیندی سازمان

-ارتباط فرآیندهای مدیریت پروژه با سایر فرآیندها (ورودی ها و خروجی ها)

-شناسایی و طرح ریزی فرآیندهای مدیریت پروژه متناسب با نیازمندی های سازمان

-Activity ها و Task های لازم برای انجام فرآیندهای مدیریت پروژه

-مسئولیت واحدها و افراد در قبال Activity ها و Task ها (ارتباط فرآیندها با ساختار)

-زمان دار کردن Activity ها

-برقراری ارتباط فرآیندهای مختلف با یکدیگر

-مدل سازی پیچیدگی های فرآیندهای مدیریت پروژه

-مکانیزه کردن فرآیندهای مدیریت پروژه

-پایش و کنترل موثر فرآیندهای مدیریت پروژه

و غیره

پس از آن پنل تخصصی پرسش و پاسخ با حضور سخنرانان برگزار شد و حاضرین سوالات خود را در ارتباط با دو موضوع BABOK و پیاده سازی استاندارد PMBOK در کسب و کار مطرح کردند.

و در آخر، مجری برنامه، سرکار خانم ناصری از تمامی حاضرین و دست‌اندرکاران این رویداد شامل شرکت ها و سازمان هایی که که در این همایش شرکت کردند از جمله شرکت  ایران خودرو، شرکت مگاموتور، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، نصب نیرو، اینفوتک، شرکت نوین عرف ایران،پتروشیمی جم، پیشتازان امن کاوی عماد و ….تشکر و تقدیر کردند و از آنان خواستند تا در برگزاری بهتر رویدادهای بعدی ما را کمک و همراهی کنند.

در پایین مراسم با جمعی از حاضرین تصویری به  یادگار ثبت گردید.

برای در اختیار داشتن فایل ارائه سخنرانان بر روی لینک های زیر کلیک نمایید

کاربرد ها و نتایج تحلیل کسب و کار بر اساس استاندارد BABOK-v3  -دکتر محمد احمدزاده

پیاده سازی استاندارد PMBOK با رویکرد مدیریت فرآیند های کسب و کار (BPM)-مهندس رضا آتش فراز