کسب رتبه نخست رویداد علم داده توسط اساتید جهاد دانشگاهی صنعتی شریف

این رویداد با شرکت ۱۵۴۳ ثبت نامی در قالب ۵۵۰ تیم آغاز شد. این دوره از رقابت‌ها شامل دو فاز غیر حضوری و یک فاز حضوری بوده و تیم‌های دانشجویی از سراسر کشور در آن شرکت کردند. در پایان مراحل غیر حضوری، ۱۰۲ نفر در قالب ۳۷ تیم به مرحلهٔ حضوری راه پیدا کردند.

مرحله حضوری، روزهای ۱۵ و ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. این مرحله از مسابقه با محوریت تولید دانش، تحلیل داده و یادگیری ماشین برگزار شد و به شرکت‌کنندگان GPUهایی اختصاص یافت تا با کمک آن، به حل چالش‌ها بپردازند.

پس از برگزاری مرحله دوم و حضوری رویداد علم داده گروه سه نفره متشکل از جناب آقای یزدی نژاد، سرکار خانم هرمزان و جناب آقای اسماعیل زاهدی این مرحله را با موفقیت طی کرده و برگزیده و گروه نخست این رویداد شدند.

اولین رویداد علوم داده دانشگاه شریف، یک رقابت چند مرحله‌ای آموزشی است که مهمترین هدف آن، گسترش آموزش و ایجاد علاقه‌مندی در این حوزه به همراه محک زدن سطح دانش علوم داده در جامعه علمی ایران است. این رویداد با همکاری جمعی از دانشجویان دانشکده مهندسی کامپیوتر و با پشتیبانی اساتید پیشگام در این حوزه طراحی شده‌ است. مسائل این رقابت به گونه‌ای است که شرکت‌کنندگان با هر سطحی از دانش مبتدی تا متخصص بتوانند آورده‌ای از مسابقات داشته باشند.

.مسابقه ملی داده کاوی-جهاد دانشگاهی صنعتی شریف رویداد علم داده-جهاد دانشگاهی صنعتی شریف