سومین همایش فصلی مدیریت پروژه- سیستم تامین مالی پروژه

به همت مرکز آموزش های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف روز چهارشنبه مورخ  ۲۹آبان ماه ۱۳۹۸ «سومین همایش فصلی مدیریت پروژه: با رویکرد سیستم تامین مالی پروژه» با سخنرانی استاد برجسته این حوزه آموزشی جناب آقای دکتر داوود جمالی در محل این سازمان برگزار شد.

در ابتدا ضمن  خوش آمد گویی به میهمانان گرامی و پس از معرفی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، جناب آقای دکتر داوود جمالی پس از معرفی اجمالی خود، سخنرانی خود را با بیان «دلایل اهمیت ویژه تأمین مالی پروژه ها در کشور ایران» آغاز کردند.

دلایل اهمیت ویژه تأمین مالی پروژه ها در کشور ایران:

-برنامه های توسعه اقتصادی ایران

-سیاست ­های کلی برنامه ­ی ششم توسعه ابلاغی

-نیاز اساسی برای حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و نیز سرمایه­ گذاران خارجی

-روش تأمین مالی مشارکت عمومی و خصوصی

-مشکلات تأمین مالی عمومی در حال حاضر

سپس کارکردهای تامین مالی پروژه­ ها، روش­ تأمین مالی پروژه­، منابع تأمین مالی پروژه­، ابزارهای تأمین مالی پروژه­، مدیریت ریسک تأمین مالی پروژه­ و دیگر مباحث را در سه ساعت زمان برگزاری همایش به تفصیل  بیان کردند.

پس از آن پنل تخصصی پرسش و پاسخ برگزار شد و حاضرین سوالات خود را در ارتباط با مباحث  همایش مطرح کردند.

و در پایان از تمامی حاضرین و دست‌اندرکاران این رویداد شامل شرکت ها و سازمان هایی  که در این همایش شرکت کردند از جمله شرکت انرژی گستر سینا، حفاری شمال، پژوهشگاه صنعت نفت، شرکت پارس مینو،ساخت سازه های دریایی مبین سازه گستر خلیج فارس، سازمان جهاد نصر، شرکت پدکس، شرکت پایبندان، لبنیات پاک، موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی(وزارت صنعت،معدن و تجارت)، جهاد خوداکتفایی ارتش و ….تشکر و تقدیر گردید و از آنان خواسته شد تا در برگزاری بهتر رویدادهای بعدی ما را کمک و همراهی کنند.

برای در اختیار داشتن فایل ارائه سخنرانی بر روی لینک  زیر کلیک نمایید

سیستم تامین مالی پروژه _ دکتر داود جمالی