ششمین سمپوزیوم مدیران حرفه ای پروژه

ششمین سمپوزیوم مدیران حرفه ای پروژه با حمایت معنوی مرکزآموزش های تخصصی_کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار می شود.

زندگی و لزوم انجام به موقع پروژه ها با رعایت کیفیت و هزینه‌های تعیین شده، موجب پررنگ تر شدن نقش مدیران پروژه و بکارگیری دانش روز مدیریت پروژه در بسیاری از سازمان ها  شده است.
در سال ۲۰۰۴ ، موسسه بین المللی آموزش برای نخستین بار اقدام به برگزاری ” روز جهانی مدیریت پروژه ” کرد. شرکت پیشرو مدیریت پیران PMPiran ، هر ساله از سال ۱۳۹۲ این رویداد را در ایران برگزار کند، امسال ششمین سمپوزیوم مدیران حرفه ای پروژه را این شرکت با همکاری شرکت رستاک و انجمن مدیریت پروژه ایران ، در ۲۷ آبان ماه سال جاری با سخنرانی ۱۶ نفر از متخصصان و خبرگان این حوزه در دانشگاه تهران برگزار می کند .
محورهای این گردهمایی عبارت اند از :
-نقش ابر پروژه‌ها در توسعه اقتصادی و اجتماعی
-نقش پروژه‌های استارتاپی در توسعه اقتصادی و اجتماعی
-چابکی در مدیریت پروژه
-شیوه‌های تامین سرمایه در پروژه‌ها و ریسک‌های آن

مخاطبان این حوزه :

مدیران و راهبران پروژه، مهندسان پروژه، (pmo) مشاوران و متخصصان مدیریت پروژه چابک، کارشناسان متخصصان توسعه نرم‌افزار، مهندسان طراحی و صنایع، مدیران طرح و برنامه، مهندسان تولید، مدیران اجرایی
-مزایای شرکت در رویداد
-آگاهی از پیشرفت‌های روز دانش مدیریت پروژه
-دریافت درس آموخته های مدیران حرفه ای و با سابقه
-پیوستن به شبکه مدیران حرفه ای پروژه
-کسب PDU 6 برای گزارش به ‌PMI ویژه دارندگان مدارک مختلف PMI
-دریافت گواهی نامه حضور در سمپوزیوم
علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این سمپوزیوم از طریق شماره تماس ۸۸۲۶۱۰۱۹-۰۲۱ و یا سایت www.ipmday.ir اقدام به کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام نمایند.