چگونه یک استارت آپ را مدیریت کنیم

جهان امروز عرصه ظهور کسب و کارهای نوپا با ایده هایی خلاقانه و نو می باشد که به اصطلاح استارت آپ نامیده می شوند.

ایده های نویی که به عنوان پشتوانه و محرک این استارت آپ ها مطرح می شوند لزوماً تضمین کننده موفقیت استارت آپ راه اندازی شده نیستند و این مسئله یکی از چالش های پیش رو برای هر استارت آپی می باشد. جهت پیروزی در این چالش، راه اندازان استارت آپ باید توانایی مدیریت مناسب پروژه های در دست انجام را داشته باشند.
جهاد دانشگاهی شریف با همکاری شرکت PMPiran و با اتکا به مدیران حرفه ای پروژه و اساتید برتر حوزه آموزش، دوره آموزشی دوره آموزشی مدیریت پروژه های استارت آپ (کارآفرینانه)را طراحی نموده و  برگزار می کند.
مخاطبین دوره:
-دانشجویان
-فارغ التحصیلان
-کارشناسان
-مدیران
-و علاقه مندان به حوزه های مختلف که ایده‌ای برای راه اندازی کسب و کار جدیدی دارندو علاقه مند به اجرایی کردن آن ایده می‌باشند.
افرادی که کسب و کاری را راه اندازی کرده اند وعلاقه مند به گسترش آن هستند.
افرادی که صاحب استارت آپی هستند و علاقه مند به علمی کردن فرآیند ها هستند.
شروع دوره : ۱۱ مرداد ماه
مدت زمان دوره :۱۴۸ ساعت
گواهینامه های اعطایی در پایان دوره:
  • گواهینامه معتبر از جهاد دانشگاهی شریف
  • گواهینامه معتبر از شرکت PMPiran (نماینده آمونتیس آلمان)
هزینه دوره:
۳,۳۰۰,۰۰۰ تومان
جهت دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های۶۶۰۷۵۶۲۶ و۶۶۰۷۵۶۴۱ تماس حاصل نمایید و یا به سایت www.sctae.info مراجعه نمایید.