به منظور هم افزایی و استفاده بهینه از ظرفیت های علمی کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی

و مرکز آموزش های تخصصی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی شریف جهت ارائه خدمات علمی به جامعه، تفاهم نامه همکاری بین این دو نهاد منعقد شد.

افزایش همکاری های علمی بین کانون و جهاددانشگاهی، کمک به توسعه همکاری دانشگاه و صنعت و برقراری مرکزیت آموزش های تخصصی مهارتی در سطح ملی و منطقه بخشی از اهداف این تفاهم نامه می باشد.

بر اساس این تفاهم نامه که به امضای ماشالله تابع جماعت رئیس مرکز آموزش و تحقیق کانون فارغ التحصیلان و دکتر محمد فرخ معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف رسیده است، شرایط ویژه ای  برای ثبت نام تمام دوره های آموزشی تخصصی کاربردی از سوی جهاد طبق استانداردهای جهاد دانشگاهی برای کلیه دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی ارایه می گردد.

طی این تفاهم نامه برای فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۵ درصد تخفیف ثبت نام در دوره های آموزشی در نظر گرفته خواهد.

دانشگاه آزاد

0 نظرات