ششمین سمپوزیوم مدیران حرفه‌ای پروژه با حضور بیش از پانصد نفر در روز یکشنبه 27 آبان برگزار شد. این سمپوزیوم با ارائه نوزده سخنران متخصص همراه بود که به بحث و انتقال تجربیات خود در حوزه مدیریت پروژه پرداختند. در حاشیه این سمپوزیوم نیز دو کارگاه تخصصی برگزار شد.

مدیران عامل شرکت های مختلف از جمله نما،مترو تهران، اسنپ و … به بیان تجربیات خود و همچنین اهمیت پیاده سازی مدیریت پروژه پرداختند.همچنین معاونین جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در این گردهمایی حضور داشتند.

همچنین جناب آقای مهندس رضا آتش فراز مولف و مترجم کتب تخصصی مدیریت پروژه به بیان اهمیت رویکرد حرفه ای ادعا و نگاه به ادعا برمبنای قرارداد، نگاه غلط به مدیریت ادعا و ضرورت شکل گیری فرآیند‌های سازمانی مشخص برای اثربخش‌تر کردن مدیریت ادعا پرداختند.

در حاشیه سمپوزیوم کارشناسان مرکز آموزش های تخصصی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف به ارائه دوره های این مرکز به متقاضیان پرداختند.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین