اخذ مدیریت پروژه حرفه ای بر اساس استاندارد ICB4 با هدف اخذ گواهینامه بین المللی مدیریت پروژه IPMA-Dگواهینامه بین المللی مدیریت پروژه IPMA-D

جهاد دانشگاهی صنعتی شریف دوره مدیریت پروژه حرفه ای بر اساس استاندارد ICB4 با هدف اخذ گواهینامه بین المللی مدیریت پروژه IPMA-D را برگزار می کند.

کشور ایران یک کشور در حال توسعه می باشد و هم اکنون در راستای تحقق سند چشم انداز ۱۴۰۴، انبوهی از پروژه ها در صنایع مختلف اعم از نفت و گاز و پتروشیمی، نیرو، صنایع ، ساختمان، مخابرات و نرم افزار، تعریف شده و در حال اجرا می باشند و در آینده نیز پروژه های زیادی باید تعریف و اجرا شوند. تحقق پروژه ها مطابق اهداف برنامه ریزی شده، نیازمند آن است که متخصصانی که در زمینه اجرای پروژه ها فعال هستند، از دانش روز مدیریت پروژه در سطح بین المللی برخوردار باشند. در همین راستا جهاد دانشگاهی صنعتی شریف یکی از اهداف خود را ترویج دانش روز مدیریت پروژه در کشور قرار داده است و در این راستا نسبت به برگزاری همایش های فصلی مدیریت پروژه و برگزاری دوره های کابردی مدیریت پروژه اقدام کرده است؛ و تا کنون موفق شده است بیش از ۹۸ نفر کارشناس و متخصص مدیریت پروژه را تربیت نماید.

با توجه به شیوع ویروس کرونا  هم اکنون این فرصت فراهم شده است تا دوره پیشرفته مدیریت پروژه حرفه ای بر اساس استاندارد ICB4 که توسط انجمن بین المللی مدیریت پروژه (IPMA) اروپا منتشر شده است برگزار شده و گواهینامه بین المللی IPMA-D که یکی از مدارک بین المللی شناخته شده در زمینه مدیریت پروژه است با طی کردن این دوره، توسط نماینده IPMA جهانی در ایران (انجمن مدیریت پروژه ایران)، برای کارشناسان و فعالان حوزه مدیریت پروژه صادر شود.

در همین راستا مرکز آموزش های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با نظارت انجمن مدیریت پروژه ایران دوره مدیریت پروژه حرفه ای بر اساس استاندارد ICB4 با هدف اخذ گواهینامه بین المللی مدیریت پروژه IPMA-D را بصورت مجازی با تدریس مهندس رضا آتش فراز  مدرس مورد تایید انجمن مدیریت پروژه در این مرکز برگزار نماید.

متقاضیان پس از گذراندن این دوره آموزشی و کسب حداقل نمره قبولی جهت دریافت مدرک بین المللی به موسسه IPMA معرفی خواهند شد.

برای اطلاع از جزئیات این دوره اینجا کلیک کنید