دوره آموزشی مهندسیvoip با نرم افزار ایزابل Issabel برگزار میشود

جهاد دانشگاهی صنعتی شریف دوره آموزشی « مهندسی voip با نرم افزار ایزابل » را با همکاری شرکت دانش بنیان ویرا پردازش رامان برگزار می کند.

ایزابل یک نرم‌افزار رایگان و متن باز است که جهت کار به عنوان یک IP-PBX مبتنی بر Asterisk طراحی و توسعه داده شده است.بر خلاف FreePBX که صرفاً یک واسط کاربری برای Asterisk می‌باشد ( امکانات جانبی FreePBX غیر رایگان می‌باشد) ایزابل متشکل از چندین نرم‌افزار کاربردی دیگر هم می‌باشد. از این میان می‌توان به hayla-fax , Openfire ،.. اشاره کرد ، البته برخی از تنظیمات سیستم‌عامل میزبان هم به واسط کاربری ایزابل اضافه شده که آن را بسیار کار‌آمد کرده است . شما به راحتی با استفاده از این دوره آموزش ایزابل ، می‌توانید مرکزتلفن خود را راه‌اندازی و راه‌بری کنید .

سرفصل‌های آموزش مهندسی voip با نرم افزار ایزابلIssabel :

-آشنایی با IP PBXهای نرم‌افزاری

-معرفی استریسک (تاریخچه و کاربرد)

-معرفی ایزابل (تاریخچه و مقایسه با الستیکس)

-آشنایی با سخت‌افزار‌های مورد نیاز VOIP IP Phone ) ، Gateway ، Server )

-بررسی پروتکل‌های ارتباطی SIP , IAX , RTP) VOIP)

-آشنایی با انواع Codecها

-آموزش مفاهیم ابتدایی سیستم‌های تلفنی

-آموزش نصب و تنظیمات اولیه ایزابل

-تعریف داخلی (تنظیم داخلی روی تلفن‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری)

-آشنایی با انواع ترانک

-آموزش نصب کارت و راه‌اندازی کارت‌های تلفنی

-آشنایی با اتصال انواع گیتوی‌های ویپ به سرور ایزابل

-معرفی خطوط E1 و SIP Trunk

-اتصال خطوط E1 و SIP Trunk به سرور ایزابل

-راه‌اندازی مسیرهای ورودی و خروجی در ایزابل

-آشنایی با Voice Mail و راه‌اندازی آن

-آموزش Dial Pattern

-بررسی نحوه ضبط مکالمات در ایزابل

-ایجاد  IVR ( پاسخگویی خودکار )

-ایجاد صف مکالمات

-ایجاد Ring Group

-راه‌اندازی Fax Server روی ایزابل

-راه‌اندازی Mail Server روی ایزابل

-فارسی سازی ایزابل

-آموزش Disa ، Call Back ، Call Park

-آموزش ایمن کردن ایزابل

-آشنایی با انواع راه‌های گزارش‌گیری در ایزابل

آموزش ایزابل مناسب چه اشخاصی است ؟

این مجموعه آموزش ایزابل مناسب افرادی است که به تازگی می‌خواهند با یک سیستم تلفنی مبتی بر استریسک آشنا شوند. و با توجه به این که قبلاً هم توضیح داده‌ایم ، ایزابل ادامه پروژه الستیکس می‌باشد و مهاجرت از الستیکس به ایزابل اجتناب ناپذیر خواهد بود ، بهتر است کسانی که هم‌اکنون از الستیکس ، استفاده میکنند نیز مقالات ما را پیگیری کنند تا بتوانند این مهاجرت را بدون مشکل انجام داده و از امکانات جدید و به روز آن استفاده کنند.

آیا شرکت در این دوره پیش نیاز دارد؟

برای شرکت در این دوره آموزشی_کارگاهی و بهره مندی بیشتر از مباحث کاربردی آن باید با مفاهیم +Network آشنایی داشته باشند

*برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام این دوره آموزشی با شماره تلفن ۶۶۰۷۵۶۴۲ تماس حاص نمایید.