ویژگی های یادگیری زبان انگلیسی

• زبان انگلیسی پرمخاطب ترین زبان مورد استفاده دنیاست
  • حدود 80% اطلاعات کامپیوترها به زبان انگلیسی پردازش می شوند.
  • زبان انگلیسی زبان رسمی اخبار و اطلاعات مبادله شده ی جهان است.
  • زبانی که بیشتر مردم دنیا در حال یادگیری هستند.
  • 75% تله تکس های دنیا به زبان انگلیلسی فرستاده می شود.
  • حدود 70% ایمیل های دنیا به انگلیسی فرستاده می شوند.
  • پنج تا از بزرگترین شبکه های اطلاع رسانی به انگلیسی برنامه پخش می کنند.
  • بیش از 600 هزار لغت در انگلیسی وجود دارد ولی تخمین زده شده که با یادگیری تنها 1500 تا 2000 لغت هم شما می توانید کارتان را در بیشتر موارد جلو ببرید.
  • مسافرت آسانتر خواهد شد.
  • یادگیری زبان انگلیسی می تواند یک مزیت برای پیدا کردن کار و مهاجرت حتی به کشورهای غیر انگلیسی زبان باشد
  • شما حتما می دانید که مترجم های آنلاین مثل مترجم گوگل محدودیت های خاص خود را دارند و وقتی یک متن را می دهید تا ترجمه کنند به ندرت طبیعی ترجمه می شوند با یاد گیری زبان انگلیسی خود را از زحمت این مترجم ها خلاص کنید.

با یادگیری هر زبانی دید شما نسبت به زندگی بازتر خواهد شد و شخصیتتان پخته تر شده و حتی ذهنتان نیز تقویت می شود.

زبان انگلیسی را به سبک صنعتی شریف یاد بگیرید.

دانشجویان و دانش آموختگان می‌توانند با مراجعه به بخش مربوطه در پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آموزش های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف به نشانی www.sctae.jdsharif.ac.ir و یا شماره تلفن۶۶۰۷۴۶۴۲از مشاوره تخصصی بهره‌مند شوند.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین