راهیابی فراگیران دوره علم داده به مرحله دوم و سوم رویداد علوم داده DataDays

رویداد علم داده DataDays در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد

اولین دوره رویداد علوم داده DataDays به پایان رسید.

اولین رویداد علوم داده دانشگاه شریف، یک رقابت چند مرحله‌ای آموزشی است که مهمترین هدف آن، گسترش آموزش و ایجاد علاقه‌مندی در این حوزه به همراه محک زدن سطح دانش علوم داده در جامعه علمی ایران است. این رویداد با همکاری جمعی از دانشجویان دانشکده مهندسی کامپیوتر و با پشتیبانی اساتید پیشگام در این حوزه طراحی شده‌ است. مسائل این رقابت به گونه‌ای است که شرکت‌کنندگان با هر سطحی از دانش مبتدی تا متخصص بتوانند آورده‌ای از مسابقات داشته باشند.

این رویداد با شرکت ۱۵۴۳ ثبت نامی در قالب ۵۵۰ تیم آغاز شد. این دوره از رقابت‌ها شامل دو فاز غیر حضوری و یک فاز حضوری بوده و تیم‌های دانشجویی از سراسر کشور در آن شرکت کردند. در پایان مراحل غیر حضوری، ۱۰۲ نفر در قالب ۳۷ تیم به مرحلهٔ حضوری راه پیدا کردند.

مرحله اول :

– پاک‌سازی داده

-تحلیل داده

-کشف حقایق

مرحله دوم :

-یادگیری عمیق deep learning

-یادگیری ماشین machine learning

-کار با داده بزرگ big data

مرحله حضوری، روزهای ۱۵ و ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. این مرحله از مسابقه با محوریت تولید دانش، تحلیل داده و یادگیری ماشین برگزار شد و به شرکت‌کنندگان GPUهایی اختصاص یافت تا با کمک آن، به حل چالش‌ها بپردازند.

برخی از فراگیران دوره تربیت کارشناس علم داده جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در قالب چند گروه در مسابقه فوق الذکر شرکت کرده و گروه معماری داده (Data Architecture )  خانم زهرا اویسی، آقای فرید درویشی و آقای علی فرجاد به مرحله دوم و سوم راه پیدا کردند.

در پایان، تیم‌های «Deja Vu»، «همینو بذاریم؟» و «KIVI» سه تیم اول رقابت شدند که مطابق اعلام قبلی، به ترتیب جوایزی اهدا گردید.